søndag 21. oktober 2012

Damenes aften.

På torsdag deltok vi på damenes aften, på Scandic. Sammen med plantasjen, prestmarken bakeri, Z dansestudio, Marja Entrich, Hei sveis og Scandic markiser inviterte vi alle damene i området til en hyggelig kveld med moteshow, forfriskninger og shopping.

Og for en kveld det ble, lokalet var fullt av byens flotteste damer, og stemningen var god- nesten hæla i taket stemnining da det ble Zumba og alle var med og danset.

Her kommer noen bilder fra kvelden:

God stemning og full stue.

 Standen vår, med gode tilbud på klær, smykker og interiør

Therese i nydelig cape og kjole fra Cream I dette antrekket fra Cream kan Bjørg reise rett på julebordet eller kose seg med familien på selveste julaften. Eva Lill er også klar for fest, i denne romantiske blondekjolen. Rundt halsen har hun en fuske-pels krave. Begge fra Cream


I dette kule antrekket fra Creamie er nydelige Ingrid klar for selskap. Kanskje en bursdag?

Jenny og Elli i like kjoler fra Creamie, flott søsken-antrekk.. De lyserosa kjolene har sorte stjerne mønster, og stjerner er veldig populært nå.. Denne ville Jenny gjerne bruke på juleball.På det første bildet viser Terese en flott og ikke minst varm vinterjakke fra Cream. På neste bildet viser mor og barn matchende antrekk, også fra Cream. Jentene har like bluser og vester.Scenevandte Elli sjarmerer publikum i søt kjole. Legg merke til hjertet på ryggen. (Creamie)
Bjørg i Deilig dunkåpe fra Tina Wodstrup. På bilde nummer to har jakken falt, og under har hun en flott genser med stjernemotiv og en myk Cardigan.


I dette antrekket kan Eva Lill reise på cafe med venninnene eller ta en helaften på byen. Den glitrende blazeren rocker og pynter opp antrekket. Peace merket som du ser på toppen er et motiv som går igjen i trendbildet i vinter.

Flotte Jenny i en nydelig kjole med flott motiv og blonder. Rundt halsen har hun et skjerf i fuske-pels.


Terese i vinrøde bukser, med matchende skinn veske og skjerf. Den deilige strikkegenseren ble en favoritt blandt kundene denne kvelden.


I denne langermede kjolen/tunikaen poserer lille Ingrid flott på scenekanten. Tunikaen er fin både til hverdags og til fest, gjerne med en lekker vest på, som vist her.

Lille Elli har på seg et lunt og godt vinterantrekk. Hun har myke behagelige bukser, en lun jakke og varmende skjerf. Pannebåndet har en lekker brosje som virkelig pynter opp.


Jenny har på seg en lang jakke fra Creamie, med matchende tights og skjerf. Skjerf er godt og lunt i vinterkulda, og kan virkleig sette prikken over i'en på et antrekk


Eva Lill i et tøfft hverdags antrekk. Jakken har stjerner på albuene og en større stjerne på ryggen. Stjernene gå igjen i skjerfet. Buksene i harem stil vil vi se flere av utover vinteren. Riktig kule bukser.


Bjørg er også klar for å stråle en hverdag i dette flotte antrekket. Bukse og Blazer som matcher, og kan brukes til mange forskjellige topper. Her har hun på en topp og skjerf i en av vinterens mest trendy farger, ja kanskje den aller hotteste... Legg merke til vesken med stjernemotiv


Nok en behagelig haremsbukse, denne buksen har et veldig fint broderi øverst som ikke kommer frem på bildet. Denne buksa er veldig behagelig på! Med den myke strikkegenseren kan man kose seg i dette antrekket både på jobb og på hytta.


Denne jakka i imitert skinn er veirlig kul. Den har en lekker pelskant som pynter den opp. Finnes i flere farger. Under har hun matchende bukse, topp og skjerf. Legg merke til at fargen på skoene kommer igjen i skjerfet, noe som er veldig fint til et enkelt antrekk.

 Til slutt rundet vi av showet med jentene som virkelig sjarmerte publikum.. Her er de klare for kaldere dager med myke skjerf, behagelige plagg og varme luer.


 Elli tok en ekstra finalerunde nede på gulvet, legg merke til den søte kjolen.

Beanie lue (lue som henger bak) som Ingrid har på seg her er veldig populært.

Her fant du kanskje inspirasjon til årets julegaver, eller kanskje noe i julegave til deg selv?

Vi håper vi ses igjen, neste år :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar